STILEUROCONSTRUCT

Your partner for the right choice

proiect:
Statie sortare gunoi menajer

beneficiar:
Polaris M Holding

durataexec:
9 luni

descriere:
Statie sortare gunoi menajer pentru Polaris M Holding Arad, constand din Hala Sortare, Corp Administrativ, Atelier mecanic, retele apa, canalizari, instalatii electrice si termice, drumuri si platforme interioare, cantar auto. Structurile de rezistenta pentru hale s-a realizat din europrofile metalice, planseele din beton armat, iar inchiderile si acoperisul din panouri termoizolante din tabla cutata.
proiect:
Extindere deponeu ecologic

beneficiar:
ASA ServiciiEcologice

durataexec:
15 luni

descriere:
Extindere deponeu ecologic la A.S.A. - Servicii Ecologice Arad, sectoarele 4รท9 (aproximativ 50.000 mp), constand in lucrari de terasamente , etansari cu argila, geotextil, bentonita, si folie PE-HD, sistem de drenaje din teava PE-HD 250 mm, precum si construirea a unui corp administrativ, a drumului tehnologic, a fundatiei rezervorului de apa de 500 to, retea de incendiu, extindere hala recicrabile.
proiect:
Complex Comercial Valdorf

beneficiar:
Valdorf SRL

durataexec:
14 luni

descriere:
Complex Comercial Valdorf in suprafata de 8.500 mp a carei structuri de rezistenta s-a realizat tot din europrofile metalice tip Butler montate pe funtatii din beton, inchiderile si acoperisul fiind realizate din panouri termoizolate. In interiorul halei compartimentarile au fost relizate din pereti de Rigips pe structura metalica. De mentionat la aceasta investitie este volumul mare de terasamente executat ( peste 50.000 mc pamant, balast si piatra sparta ) dat fiind faptul ca hala s-a amplasat pe un teren cu denivelari de peste 2 m.
proiect:
Hala depozitare si productie

beneficiar:
Manitoba Tex SRL

durataexec:
4 luni

descriere:
Hala depozitare si productie etapa II-a si etapa III-a pentru Manitoba Tex in suprafata de 4.400 mp respectiv 5100 mp. Infrastructura halelor s-a realizat din fundatii izolate si grinzi de fundare perimetrale din beton armat pe care reazema structura de rezistenta din europrofile metalice tip Butler. Inchiderile si acoperisul a fost executat din panouri termoizolante. Langa hala de depozitare etapa II-a a fost executata si o anexa de 800 mp avand aceeasi structura. In exteriorul halelor s-au realizat platforme de parcare, alei pietonale si drumuri partial din beton monolit sau pavaje.